Ekm

Okul logomuzun tasarımında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

12 -13 Ekim 2023 tarihlerinde Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda satranç turnuvası düzenlenmiştir. Tüm sınıf kademelerini kapsayan turnuvada öğrencilerimizin turnuvaya olan ilgilerinin ve katılımlarının fazla olmasıyla beraber Abdullah İncebacak, Ahmet Can Yolcuoğlu, Harun Ambarcı, Arda Danacı ve Yusuf Efe Biçici isimli öğrenciler dereceye girerek ilçemizde yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası'na katılmaya hak kazandılar.

Turnuvaya katılan herkese teşekkür eder; okulumuzu ilçede temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Afete Hazırlık Kulübümüz tarafından "Yangın Tatbikatı" gerçekleştirildi. tatbikat sonrası Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mesut Özkan yangın öncesi, yangın anı ve yangın sonrasında yapılması gerekenleri anlattı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuz rehberlik servisi, okulumuza yeni gelen 5.sınıf öğrencilerine kütüphane, kantin, idare gibi okul bölümlerimizi tanıttı

Eyl

Haz

Kapak toplama kampanyası sonucunda 5D sınıfı, okulumuzda en çok kapak toplayan sınıf oldu. 5D sınıfı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca kampanyamıza destek veren tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyoruz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Şenliğimizden Kareler

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimiz katılımıyla gerçekleştirilen Ankara gezimizden kareler...

Haz

Gökçebey Gençlik Merkezi'nin düzenlediği şenliğe katılan öğrencilerimiz, sergiyi gezdi; ahşap boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi etkinliklere katılım sağladı.

Haz

Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından düzenlenen Çevre Haftası yürüyüş etkinliğine öğrencilerimiz ile katıldık.