ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Ortaokulu

Şbt

Spor odamızın çatı dahil bakım işleri yapıldı ve boyandı. Öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun

Ock

8.sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmamızın birincisi 8B sınıfı oldu. 8B sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Afet Hazırlık ve Meslek Tanıtma kulüplerimizin toplum hizmeti etkinliği kapsamında okul bahçemizi çevre dostu okul olarak imece usülü temizledik ve plastik vb atıkların topladık. Kulüp öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yeni Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz okul idaremizi ziyaret etti.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz

Başkan: Tuna Çapcı

Başkan Yardımcısı: Hürü Efe

Muhasip Üye: Erhan Elieyi

Yazman: Kıymet Burcalı

Üye: Songül Anbarcı

Ock

İspanya ile ortak yürttüğümüz “ Let’s Share” E-twinning projemizin ikinci aşamasını tamamladık. Öğrencilerimizin İngilizcelerini geliştirmek için başladığımız projemizin ikinci aşamasında öğrencilerimiz okulumuzun tanıtım videosunu çektiler. Emeği geçen öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

İspanya ile ortak yürüttüğümüz “ Let’s Share” E-twinning projemizin ilk aşamasını tamamladık. Öğrencilerimizin İngilizcelerini geliştirmek için başladığımız projemizin ilk aşamasında Digipad platformunu kullanarak öğrencilerimiz kendilerini tanıttılar ve İspanyol öğrenciler ile platform üzerinden sohbet ettiler.

Ock

Öğrencilerimizin geri dönüşümle oluşturduğu teknoloji tasarım köşemizde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Yeni Okul Müdürümüz Yılmaz DEMİRBAŞ ve Müdür Yardımcımız Muhammet KARA göreve başlamıştır. Kendilerine başarılar dileriz.

Ock

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü için hazırladığımız panomuzda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım 1928,  Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. 1981 yılından beri ülkemizde her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır.

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır."  sözünü söyleyen baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

"Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 100 fidan dikimi programına katıldık.

Ekm