Mrt

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatan uğruna canlarını veren Çanakkale şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun!

Mrt

Şbt

Öğrencilerimizin geri dönüşümle oluşturduğu teknoloji tasarım köşemizde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul müdürümüz Yılmaz Demirbaş ve müdür yardımcımız Muhammet Kara İlde ikinci olan futsal takımımıza madalyalarını verdi. Futsal takımımızdaki öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimiz öğrencilerimize tatbikat sırasında ne yapmaları gerektiğini açıkladıktan sonra tatbikatimız başladı. Birinci siren sesinden sonra çök kapan tutun, ikinci siren ile okulun tahliyesi yapıldı. Okulun tahliyesi gittikten sonra afet hazırlık kulübünün hazırladığı 28 Şubat Sivil Savunma Haftası kutlandı.

Şbt

Okulumuz Yıldız Erkek Futsal Takımı Zonguldak ikincisi oldu. Gurur duyduk. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Kariyer rehberliği konferanslarımızın ilkinde ilçemiz savcılarını ağırladık. 8. sınıf öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan saygıdeğer misafirlerimize teşekkür ediyoruz

Şbt

Gökçebey Gençlik Merkezi okulumuzu ziyaret ederek Deneyap Atölyeleri ve bu atölyeye nasıl başvuru yapılacağı hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Spor odamızın çatı dahil bakım işleri yapıldı ve boyandı. Öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun

Ock

8.sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmamızın birincisi 8B sınıfı oldu. 8B sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Afet Hazırlık ve Meslek Tanıtma kulüplerimizin toplum hizmeti etkinliği kapsamında okul bahçemizi çevre dostu okul olarak imece usülü temizledik ve plastik vb atıkların topladık. Kulüp öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.