Okumaya Geldik

"Okumaya Geldik Projesi" kitap okuma alışkanlığını okul, ev gibi mekanlarla sınırlandırmadan hayatın her anında kitabı odağa alan bir projedir. Projemiz, okuma faaliyetinin her yerde her zaman yapılabilirliğini göstermekle kalmayacak okul-öğrenci-öğretmen-veli ekseninde yapılacak okuma faaliyetleri ile gündem oluşturmaya çalışacaktır.

Projemiz İstanbul Esenyurt Ekrem İnci Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Züleyha ER ve Manisa Salihli Millî Egemenlik Ortaokulu Türkçe Öğretmeni M. Önder KARACAOĞLU yürütücülüğünde başlatılmıştır. Projenin hedef kitlesi ortaokul düzeyinden hareketle ilk etapta 12-15 yaş aralığındaki 5-8. sınıflar olmakla birlikte yurt içi ve yurt dışından resmî/özel tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımına açıktır.

08-12-2020

Yayın: 08.12.2020 - Güncelleme: 08.12.2020 20:25 - Görüntülenme: 272